Styrket gennem pandemien

sikrer maksimal effekt

Anvend psykologiske værktøjer til at komme styrket gennem pandemien

Lider dit team også under konsekvenserne af hjemsendelser, nedlukninger, reguleringer og diverse restriktioner implementeret for at kontrollere smittespredningen af Covid-19?

Hvis ja, så tilbyder Ambitious Teams jer en ny begyndelse, et interaktivt online webinar der tillader teamet at deler oplevelser, genopbygge relationer og finde fælles løsninger på den rigtige vej frem.

Denne online workshop lader hver deltager finde sin egen vej frem, en vej der er forankret i psykologi and filosofi. Workshoppen indeholder både forberedelse og opfølgningsarbejde, hvilket sikrer en mærkbar positiv effekt i teamet.

Workshoppen Styrket gennem pandemien er underholdende, overraskende, nærværende og fokuserende

Workshopbogen Styrket gennem pandemien

sikrer maksimal effekt
Hver deltager modtager opgaver, både før og efter workshoppen. Ambitious Teams’ forberedelsesopgaver samt de efterfølgende opgaver tjener til at forankre læringen fra workshoppen på let og elegant vis.
Forberedelsesopgaverne er din garanti for...

...at hvert teammedlem møder engageret og parat op til workshoppen, klar til at dele. Delingen af personlige historier omkring pandemien er en del af den psykologiske base i workshoppen.

Postarbejdet er en gave for...

...den teamleder eller HR-manager, som ønsker at bygge ovenpå den teambevidsthed, der skabes under online-workshoppen. 5 specifikke opgaver forankrer de vigtigste psykologisk redskaber i dagligdagen, og giver HR-manageren et meget brugbart overblik over, hvad der er på spil i teamet.

Teammedlemmernes indsatser er jeres garanti for...

...at webinaret har reel effekt, ikke blot under webinaret, men også lang tid efter webinaret.

Kom styrket gennem pandemien med gamificeret best practice psykologi.

Udbytte og effekter af webinaret:

Styrket gennem pandemien

Deltagerne…

Bedes fra webinaret begyndelse at spille en rolle under webinaret. Opdager at de ikke er alene med deres følelser. Inspirerer hinanden i breakout rooms til at gøre mere af det rigtige. Vil nære en sund fællesskabsfølelse drevet af et fælles vækstmindset. Vil være motiverede til at udvide deres kompetencer og lære fra krisen.

Boostere til teamlederen

Efter webinaret modtager teamlederen en pakke med boostere for fortsat optimering af teamet.
5 specifikke øvelser

som køres i ugerne og månederne efter workshoppen, inklusiv instruktioner.

5 tematiske dilemmaer

som teamet bedes løse på egen hånd.

5 udfordringer der engagerer teamet

i at holde de nye positive vaner i hævd for at komme styrket gennem pandemien.

Og meget mere!

HR-manageren eller teamlederen spiller en aktiv rolle i forankringen af læringerne fra workshoppen.

Videokonferencen

animerer til god deling af erfaringer
Ambitious Teams tilbyder jer workshoppen Styrket gennem pandemien som et 1½ times webinar. Historier og refleksioner vil blive delt, stemmer vil blive hørt, alt imens vi nærmer os individuelle løsninger for at komme styrket gennem pandemien. Webinaret kan stå alene eller være en del af et bredere moduliseret programforløb efter jeres ønske.

Deltagerne bedes forud for webinaret om at redde verden fra pandemien. Kun de kan gøre det.

Herfra udfoldes der i workshoppen Styrket gennem pandien en jagt på sandhed, rigtige valg og tilblivelse. Workshoppen udfordrer på positiv vis enhver der deltager, i håbet om at de finder deres indre kerne som tilpasningsdygtige væsner.

Workshoppen er både en indre rejse, såvel som en rejse ud i fremtiden, hvor håb og forestillinger giver næring til vores forsøg på at håndtere Covid-19 konstruktivt. Webinaret har forbundet folk på tværs af planeten, og leveres oftest til internationale teams. Dette bibringer workshoppen en ganske særlig kolorit, og er et vidnesbyrd om at ingen er alene i den globale krise.

"Cor" stammer fra latin. Det betyder både hjerte og mod, hvilket du har brug for på dette seminar.