Gavegivning

Gavegivning i teamet kan også leveres virtuelt

Giver vi hinanden de gaver, som virkelig motiverer os i teamet?

Gavegivning i teamet er en workshop, hvis feelgood stemning er lige så stor som dens psykologiske pondus. Vi fører nemlig teamet endnu et skridt op mod større trivsel og sundere effektivitet ved at anskue dynamikkerne gennem gavegivningens linse.

På basis af de psykologiske profiler som I tidligere har investeret i, træner vi lag for lag hvordan hele teamet kan bringes til at virkelig at spille hinanden gode. Hver person bringes til bevidsthed om de gaver de giver og modtager i teamet.

Workshoppen repræsenterer effektiv teamudvikling, når det er bedst med sin psykologiske forankring, intensitet, læringsudbytte og fælles teammotivation.

Gavegivning i teamet får virkelig deltagerne til at tænke over hvad de giver til andre. Hvis du vil have mere, må du give mere.

Workshopbogen fra Ambitious Teams

sikrer maksimal effekt
Som deltager på denne Gavegivning i teamet får du en designet workshopbog, som belyser og perspektiverer de øvelser, som teamet involveres i i den interaktive og legende læring.
Workshopbogen giver den enkelte deltager mulighed for...

...at udfordre sig selv på gavegivningens boltreplads, både under og efter workshoppen. Workshopbogen uddyber nemlig de relevante psykologiske, sociologiske og antropologiske indsigter, som gør sig gældende i teamdynamikkens mekanismer, men som vi ikke keder folk med på dagen, hvor træning og handling prioriteres.

Workshopbogen skal således betragtes som...

...den enkelte deltagers mulighed for at udforske sin egen kompetence, potentiale og udvikling hvad angår at spille de andre i teamet gode.

Workshopbogen udgør ligeledes...

...en gave for den HR-manager, som er ambitiøs på teamets vegne, da de indeholder 5 specifikke og forankrende øvelser til anvendelse i tiden efter workshoppen.

Workshopbogen er jeres garanti for et vedvarende stort læringsudbytte af workshoppen

Udbytte og effekt af workshoppen Gavegivning i teamet

Hvert enkelt teammedlem…
Får et nyt syn på teamet og egen evne til at spille de andre gode.
Får gjort op med vaner, som de førhen troede var positive.
Vil være motiveret til at give kollegerne de gaver, som gør teamet sundere.
Vil markant mindske potentielle konflikter grundet højere bevidsthed.

Teamet kende gavegivningens bagvedliggende 'hvorfor' og derfor handle for alles bedste.

Teamudviklingen integreres i jeres dagligdag af teamlederen

Boostere til teamlederen

Efter workshoppen Gavegivning i teamet modtager teamlederen en pakke med tematiske boostere for virkelig at forankre læringen fra workshoppen i teamet.
5 specifikke øvelser

som teamlederen kan facilitere efter workshoppen. Instruktioner medfølger.

5 tematiske dilemmaer

som teamet bedes løse på egen hånd.

5 udfordringer der engagerer teamet

til at spille hinanden gode med forankringen af de nye vaner.

Og meget mere!

HR-manageren eller teamlederen spiller en essentiel rolle i afholdelsen af disse korte og energigivende boosts. Forlæng den positive effekt af Gavegivning i teamet med de mange boostere.

Disse boostere resulterer i teamudvikling med høj effekt.

Gavegivning

en appetizer

Hvad er det hårdeste og dejligste ved julen? Du tænker muligvis samværet med familien, eller i disse Corona-tider fraværet af familien, men det er i første omgang ikke det svar, jeg leder efter. Pinligt eller ej, som 46-årig synes jeg stadigvæk, at traditionen med at få og give hinanden gaver er julens højdepunkt.

Men lige så dejlig denne stund er, lige så meget besvær oplever jeg også folk har, når de skal købe gaver. Den helt rigtige gave kræver omtanke, indsigt og forståelse for personens præferencer og empati. Således er det på aftenen ikke gaven i sig selv, du som gavegiveren bliver målt på, men snarere den indsats du har lagt for dagen, for at finde lige præcist den bluse, fra den butik du ved nok. Hvor meget har det kostet dig i tøjl og møje, ikke kroner? Hvor meget er du gået igennem for at komme mig i møde? Hvor meget ser du mig?

Psykologisk set er julen slet ikke nogen let tid, men let er det, at betragte sig som en gave i sig selv. Dette sker ofte i blind forventning til at arrangørerne, der jo selv har valgt at være arrangører, klarer al postyret. “Skal jeg hjælpe med noget?”, får du spurgt, i slet skjult ønske om at du forventer et negativt svar. Så har du psykologisk set dit på det tørre, og kan svælge videre i julens tilbudte kræs.

Men for at komme dig i møde på dit påduttede svar med familiens tilstedeværelse, så er det ikke uden tilfældighed, at den 10. januar er den dato på året, hvor flest anmoder om skilsmisse. Mange teamdynamikker kan forklares ud fra gavegivningens psykologi, mange konflikter kunne tages i opløbet med mere opmærksomhed på og stræk mod gavemodtagerens præferencer.